Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g2100g11550kcal21g21g1260g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1400g4622kcal28g42g490g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1260g4158kcal296.1g567g264.6g138.6g
Canderel makeutusjauhe280g1075kcal8.1g260.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g42810kcal706.4g1781.4g4029.2g277.2g
Valittu annoskoko5040g21405kcal353.2g890.7g2014.6g138.6g
Annoskoko puolitettuna2520g10703kcal176.6g445.4g1007.3g69.3g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655