Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g233g1283kcal0g0g140g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g700g3535kcal57.4g406g182g31.5g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g1633g1062kcal179.7g68.6g4.9g0g
Sokeri 140g568kcal0g139.9g0g0g
Liivate 47g163kcal40g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g187g78kcal0.6g18.7g0.2g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g933g5180kcal75.6g485.3g326.7g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g1167g2217kcal52.5g186.7g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g28172kcal811.6g2610.4g1587.6g63g
Valittu annoskoko5040g14086kcal405.8g1305.2g793.8g31.5g
Annoskoko puolitettuna2520g7043kcal202.9g652.6g396.9g15.8g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892