Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1994g2845kcal249.3g6g204.4g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g1813g9464kcal116g737.9g705.2g48.9g
Hunaja 508g1677kcal2.5g410.2g0g0g
Voi 725g5261kcal8.6g2.9g589.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g38491kcal752.8g2314g2998.4g97.8g
Valittu annoskoko5040g19246kcal376.4g1157g1499.2g48.9g
Annoskoko puolitettuna2520g9623kcal188.2g578.5g749.6g24.5g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469