Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 2000g563kcal21.4g86g3.8g41g
Sianliha keskiarvo 1500g3276kcal274.2g0g244.5g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Paprikajauhe 30g96kcal4.4g5.5g3.9g11.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 750g2925kcal16g16.5g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g15085kcal647.6g280.8g1246g130g
Valittu annoskoko5040g7542kcal323.8g140.4g623g65g
Annoskoko puolitettuna2520g3771kcal161.9g70.2g311.5g32.5g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824