Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3360g10769kcal899.5g0g804.4g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g240g770kcal73.4g132g2.4g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g720g1224kcal14.4g11.5g123.8g4.3g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Korppujauho 240g879kcal25.2g179.8g2.5g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g28654kcal2145g649.4g1964.6g34g
Valittu annoskoko5040g14327kcal1072.5g324.7g982.3g17g
Annoskoko puolitettuna2520g7164kcal536.3g162.4g491.2g8.5g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658