Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g3338g2270kcal53.4g497.3g3.3g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow200g270kcal14.8g24g12.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)668g567kcal6.7g23.4g46.7g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)334g868kcal86.8g5g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g7951kcal323.4g1099.4g239g0g
Valittu annoskoko5040g3975kcal161.7g549.7g119.5g0g
Annoskoko puolitettuna2520g1988kcal80.9g274.9g59.8g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438