Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1617g5549kcal164.8g1132g19.4g56.6g
Sokeri 28g115kcal0g28.4g0g0g
Leivinjauhe 71g125kcal3.7g26.9g0g0.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2133g568kcal70.4g66.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 853g1071kcal93.8g2.2g76.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl320g2879kcal0g0g319.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g20614kcal665.4g2511.2g832.4g114g
Valittu annoskoko5040g10307kcal332.7g1255.6g416.2g57g
Annoskoko puolitettuna2520g5154kcal166.4g627.8g208.1g28.5g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589