Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g3003g751kcal30g138.1g9g54g
Margariini, 60%, Rainbow225g1239kcal2g2g135.1g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 210g634kcal0.2g155.7g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta60g216kcal7.8g42g1.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 330g1004kcal28.9g183g6.3g45.9g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1005kcal29.8g204.9g3.5g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g9730kcal198.6g1456.4g310.6g227.6g
Valittu annoskoko5040g4865kcal99.3g728.2g155.3g113.8g
Annoskoko puolitettuna2520g2433kcal49.7g364.1g77.7g56.9g
Arvot/100g100g97kcal2g14.4g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967