Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1998g560kcal12g118.9g4g50g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)400g220kcal75.9g16g16g2.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1195kcal71.9g4.8g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g4304kcal332.8g304.8g260.8g111.6g
Valittu annoskoko5040g2152kcal166.4g152.4g130.4g55.8g
Annoskoko puolitettuna2520g1076kcal83.2g76.2g65.2g27.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316536