Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 747g4013kcal6.7g5.2g448.3g0g
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Sokeri 381g1548kcal0g381g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1001kcal29.7g204.2g3.5g10.2g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g837g2929kcal117.2g468.7g57.7g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Mustikka pirkka 200 g1196g395kcal12g76.5g12g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1196g1016kcal37.1g55g71.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g191kcal0g47.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g23178kcal489.2g2489g1253.8g20.6g
Valittu annoskoko5040g11589kcal244.6g1244.5g626.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna2520g5795kcal122.3g622.3g313.5g5.2g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618