Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 722g5235kcal8.6g2.9g586.7g0g
Sokeri 981g3984kcal0g980.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 953g1359kcal119.1g2.9g97.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1039g3533kcal26g862.5g5.2g20.8g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g29g2.9kcal0.4g0g0g24.5g
Leivinjauhe 58g101kcal3g21.8g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g46g185kcal0g45.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 58g15kcal1.9g1.8g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g1155g3579kcal68.1g173.2g288.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g35989kcal454.2g4182.6g1956.4g91.2g
Valittu annoskoko5040g17995kcal227.1g2091.3g978.2g45.6g
Annoskoko puolitettuna2520g8997kcal113.6g1045.7g489.1g22.8g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047