Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2383g1413kcal233.7g71.5g9.5g0g
Sokeri 405g1644kcal0g404.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai620g2168kcal74.3g439.9g13g18.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g191kcal0g47.2g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1573g2243kcal196.6g4.7g161.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g15319kcal1009.2g1936g367.4g37.2g
Valittu annoskoko5040g7660kcal504.6g968g183.7g18.6g
Annoskoko puolitettuna2520g3830kcal252.3g484g91.9g9.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104