Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)793g214kcal10.3g38.1g1.6g13.5g
Pekoni rasvainen 420g1579kcal50.4g0g155.4g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1307g2875kcal146.3g32.7g248.3g1.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2520g1380kcal40.1g330.4g4.3g21.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g12095kcal494.2g802.4g819.2g72.4g
Valittu annoskoko5040g6048kcal247.1g401.2g409.6g36.2g
Annoskoko puolitettuna2520g3024kcal123.6g200.6g204.8g18.1g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218