Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka1200g4560kcal276g0g360g0g
Cashewpähkinä 480g2756kcal96g90.2g222.5g16.8g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 1200g890kcal9g186g4.8g13.2g
Fariinisokeri240g974kcal0g239.8g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos240g1728kcal1.2g1.2g192g0g
Päärynä kuorittu 1200g520kcal3.7g96g1.2g46.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka480g48kcal5.3g3.8g1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g22953kcal782.4g1234g1563g163.2g
Valittu annoskoko5040g11477kcal391.2g617g781.5g81.6g
Annoskoko puolitettuna2520g5738kcal195.6g308.5g390.8g40.8g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597