Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g6.8g25kcal3.1g2.7g0.4g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g187g654kcal22.4g132.6g3.9g5.6g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g125g224kcal18.7g26.2g5.4g54.8g
Rypsiöljy rainbow31g280kcal0g0g31.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g2366kcal88.4g323g81.6g120.8g
Valittu annoskoko505g1183kcal44.2g161.5g40.8g60.4g
Annoskoko puolitettuna253g592kcal22.1g80.8g20.4g30.2g
Arvot/100g100g234kcal8.8g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330