Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 100g122kcal21.2g0g4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%63g81kcal1.9g1.3g8.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl5g44kcal0g0g5g0g
Juustoraaste emmental punaleima38g146kcal10.9g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g1264kcal86.2g16g93.2g12.2g
Valittu annoskoko505g632kcal43.1g8g46.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna253g316kcal21.6g4g23.3g3.1g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937