Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha251g417kcal47.7g0g25.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 126g81kcal4g6g4.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%31g88kcal9.1g0.8g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g1345kcal136.2g17g81g1g
Valittu annoskoko505g672kcal68.1g8.5g40.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna253g336kcal34.1g4.3g20.3g0.3g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722