Kaali-jauhissössö

Paista jauheliha ja sipulit.

Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa).

Anna hautua kannen alla vaikka 30min...

Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms...

Tulista!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1616 grammaa

Nalle7

Nalle7 sanoi...

Paista jauheliha ja sipulit. Lisää kaali ja porkkana, kääntele vähän aikaa ja lisää vesi (vettä oman mielen mukaan, ei ole tarkoitus olla keittoa). Anna hautua kannen alla vaikka 30min... Muista mausteet! Tabasco, pippuri, chili, paprika tms... Tulista!

perjantai 21.09.2012 klo 14:21

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 63g142kcal11.9g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g433kcal31g24.8g22.4g11.8g
Valittu annoskoko505g217kcal15.5g12.4g11.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna253g108kcal7.8g6.2g5.6g3g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.5g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302196