Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl100g450kcal7.1g64g19g3.3g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g150g510kcal3g4g54g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g100g270kcal8g12g20g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Kinuskikastike 50g212kcal0.5g28.3g10.7g0g
Daim 56g14g76kcal0.5g8.4g4.5g0g
Liivatelehti, gelatiini4.3g15kcal3.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g4031kcal46.4g328.6g281.4g6.6g
Valittu annoskoko506g2016kcal23.2g164.3g140.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna253g1008kcal11.6g82.2g70.4g1.7g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939