JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 116g126kcal9.2g18.9g0.7g2.4g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Kani 3001g4886kcal634.2g0g261.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g200g40kcal0g13g0g0g
Oliiviöljy 100g885kcal0g0g100g0g
Paprika punainen 406g119kcal3.8g18.3g1.6g7.7g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4g5.2kcal0.1g0.8g0.2g0.6g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g36g9kcal0.2g3g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g38g34kcal1.1g1.3g2.7g0.3g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g280g84kcal0g0g0g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10104g12527kcal1304.4g123.4g737.8g37.2g
Valittu annoskoko5052g6264kcal652.2g61.7g368.9g18.6g
Annoskoko puolitettuna2526g3132kcal326.1g30.9g184.5g9.3g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386