Lihakasvisosselaatikko 2

UUSVERSIO LIHAKASVISSOSELAATIKOSTA

n. 200 g Porkkanaa
n. 400 g Kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
n. 100 g Herkkusieniä
n. 90 g Tomaattipyrettä
200 g sipulia
250 g Creme Bonjour Cusine
100 g mustapekka juustoa
Kuivattua persilijaa runsaasti
Mausteina: valkosipulia, suolaa, mustapippuria, chiliä yms

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan lihaliemikuutiolla ja valkosipulilla maustettuun veteen.

Kuori ja pilko kesäkurpitsat.

Lisää ne porkkanoiden perään noin 5 min myöhemmin kuin porkkana palat.

Anna vihannesten kiehua sen aikaa kun teet jauhelihakastikkeen.

Jauhelihakastike:
Kuulota sipuli, lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi.

Lisää silputut sienet.

Lisää tomaattipyree.

Lisää noin 1/3 osa Creme Bonjourista lihakastikkeeseen, säästä loput vihanneksia varten.

Mausta maun mukaan.

Poista liedestä lämpö ja lisää Mustapekka paloina.

Sulata Mustapekka juusto kastikkeen sekaan ja lisää runsaasti persiljaa.

Kun vihannekset ovat lähes pehmeitä siivilöi keitin vesi pois ja muussaa vihannekset muussiksi.

Sekoita loput Creme Bonjourista vihannesten sekaan.

Sekoita lihakastike ja vihannesmuussi keskenään.

Kaada uunivuokaan ja anna hautua noin 200-225 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Welma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1121g2482kcal196.1g0g190.5g0g
Porkkana 616g202kcal3.8g34.3g1.2g15.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1163g210kcal6.5g29.1g4.7g8.1g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g249g212kcal12g39.9g1g0g
Sipuli 560g170kcal7g26.9g1.1g9.5g
Herkkusieni 280g45kcal5.9g0.8g0.9g4.2g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni700g911kcal21g14g91.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)280g1317kcal33.6g20.2g123.3g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Soijakastike 56g34kcal2.9g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10108g11220kcal582g350.2g828g76.2g
Valittu annoskoko5054g5610kcal291g175.1g414g38.1g
Annoskoko puolitettuna2527g2805kcal145.5g87.6g207g19.1g
Arvot/100g100g111kcal5.8g3.5g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102540