Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1750g525kcal17.5g105g3.5g17.5g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Vesi2450g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light350g630kcal29.4g12.9g52.5g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 171g586kcal17.4g119.5g2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10108g4693kcal149g509.6g227.2g56.4g
Valittu annoskoko5054g2346kcal74.5g254.8g113.6g28.2g
Annoskoko puolitettuna2527g1173kcal37.3g127.4g56.8g14.1g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323