Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g364g2654kcal3.6g3.6g290.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1329g4561kcal135.5g930.5g16g46.5g
Sokeri 1159g4704kcal0g1157.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8.1g0.4g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g45g165kcal1.6g36.2g1.6g0g
Neilikka, annos 4g23g83kcal0.8g18.1g0.8g0g
Leivinjauhe 45g80kcal2.4g17.2g0g0.2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 682g265kcal3g46.4g3.4g17.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1363g450kcal45g66.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10112g25996kcal385.4g4569.2g626.2g130.6g
Valittu annoskoko5056g12998kcal192.7g2284.6g313.1g65.3g
Annoskoko puolitettuna2528g6499kcal96.4g1142.3g156.6g32.7g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154