Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g1065g3940kcal62.8g372.7g244.9g22.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g2130g575kcal27.7g102.2g4.3g36.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g998g2696kcal179.7g20g209.7g0g
Hunaja 53g176kcal0.3g43g0g0g
Basilika, kuivattu 2.7g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma533g639kcal17g24g53.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 266g334kcal29.3g0.7g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10112g16734kcal634.4g1126.2g1072.4g119.4g
Valittu annoskoko5056g8367kcal317.2g563.1g536.2g59.7g
Annoskoko puolitettuna2528g4184kcal158.6g281.6g268.1g29.9g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158