Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 900g120kcal14.6g3.6g2.7g11.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl61g547kcal0g0g60.8g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1801g2341kcal117.1g360.2g54g90g
Broileri, rintafilee, nahaton 1351g1447kcal312g0g20.3g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g900g3431kcal79.2g643.8g11.7g56.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10116g15865kcal1053g2029.8g299.6g318.6g
Valittu annoskoko5058g7932kcal526.5g1014.9g149.8g159.3g
Annoskoko puolitettuna2529g3966kcal263.3g507.5g74.9g79.7g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202