Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)720g2520kcal92.2g501.8g13.7g23g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 54g158kcal5.9g8.1g11.3g0.3g
Hirvenliha 486g546kcal102.7g0g14.6g0g
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 108g154kcal13.5g0.3g11.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 900g410kcal27g43.2g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10116g7631kcal484.8g1115.4g128.8g49.6g
Valittu annoskoko5058g3816kcal242.4g557.7g64.4g24.8g
Annoskoko puolitettuna2529g1908kcal121.2g278.9g32.2g12.4g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639