Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore56g5.6kcal0.6g0.4g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, 50g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0g
Kurkku 45g4.9kcal0.3g0.6g0g0.3g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)86g155kcal19.8g0g6.9g0g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g94g234kcal16.9g1.4g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1013g1202kcal108g14.2g75.6g3.2g
Valittu annoskoko506g601kcal54g7.1g37.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna253g301kcal27g3.6g18.9g0.8g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804