Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.2g2.7g8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1013g2907kcal54.8g412.6g108.8g22g
Valittu annoskoko506g1454kcal27.4g206.3g54.4g11g
Annoskoko puolitettuna253g727kcal13.7g103.2g27.2g5.5g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.7g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693