Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 90g22kcal1.6g2g0.3g2.1g
Pinaatti 28g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Paprika keskiarvo 23g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)34g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g144kcal7.4g21g2g11.8g
Valittu annoskoko506g72kcal3.7g10.5g1g5.9g
Annoskoko puolitettuna253g36kcal1.9g5.3g0.5g3g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795