Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1253g301kcal22.7g27.6g3.8g28.8g
Parsakaali brokkoli 1253g439kcal57.9g24.4g3.8g31.3g
Broilerisuikale, keskiarvo 1002g1220kcal212.9g0g40.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%626g814kcal18.8g12.5g81.4g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 501g1654kcal10g15g175.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl50g441kcal0g0g50.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima376g1465kcal109g0g112.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g12668kcal862.6g159g934.4g121.4g
Valittu annoskoko5060g6334kcal431.3g79.5g467.2g60.7g
Annoskoko puolitettuna2530g3167kcal215.7g39.8g233.6g30.4g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937