Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1601g1120kcal256.1g0g4.8g0g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Paprika keltainen 340g103kcal3.2g17.3g0.7g6.8g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g200g54kcal2.6g9.6g0.2g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g560kcal38g0.1g44g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 200g93kcal4g15.1g0.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g4127kcal620g131.8g102.8g48g
Valittu annoskoko5060g2064kcal310g65.9g51.4g24g
Annoskoko puolitettuna2530g1032kcal155g33g25.7g12g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612