Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 401g1497kcal89.4g0g128.2g0g
Pekoni, Euroshopper240g673kcal38.5g2.4g57.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 3005g6653kcal525.8g0g510.8g0g
Kananmuna kuoreton 413g589kcal51.6g1.2g42.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 501g1953kcal10.7g11g210.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g23000kcal1445g77.2g1900.6g17g
Valittu annoskoko5060g11500kcal722.5g38.6g950.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna2530g5750kcal361.3g19.3g475.2g4.3g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809