Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria1999g3998kcal175.9g199.9g279.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix450g225kcal6.7g45g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g225g2024kcal0g0g224.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g13328kcal392.8g656.2g1017.4g16.4g
Valittu annoskoko5060g6664kcal196.4g328.1g508.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna2530g3332kcal98.2g164.1g254.4g4.1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823