Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)800g2800kcal108g524.8g23.2g48g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1600g1280kcal67.2g208g14.4g49.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1000g1100kcal30g32g100g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g16733kcal1018.4g1529.6g715.2g195.2g
Valittu annoskoko5060g8367kcal509.2g764.8g357.6g97.6g
Annoskoko puolitettuna2530g4183kcal254.6g382.4g178.8g48.8g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390