Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g26g188kcal0.3g0.3g20.6g0g
Nakki, keskiarvo 1031g2404kcal117.5g12g212.3g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g2577g773kcal38.6g115.9g10.3g64.4g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g687g309kcal1.4g75.6g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g687g1099kcal14.4g26.1g103.1g0.7g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g52g112kcal3.2g12.8g5.4g0g
Basilika, kuivattu 5.2g13kcal0.7g1.1g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g9798kcal352.2g487.6g703.8g134.6g
Valittu annoskoko5064g4899kcal176.1g243.8g351.9g67.3g
Annoskoko puolitettuna2532g2450kcal88.1g121.9g176g33.7g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966