Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)902g595kcal135.3g0g6.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 902g117kcal10.1g8.8g1.8g10.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen301g60kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Herne 601g415kcal30.4g56.3g2.4g18.6g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 301g212kcal2.1g44.3g1.1g3.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1203g772kcal38.5g58g42.1g0.1g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 481g129kcal1.9g6.9g3.5g8.8g
Kananmuna, keitetty 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g5787kcal522.8g433.4g184g91.4g
Valittu annoskoko5064g2893kcal261.4g216.7g92g45.7g
Annoskoko puolitettuna2532g1447kcal130.7g108.4g46g22.9g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170