Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta224g604kcal16.8g109.5g11.2g11.2g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g130g480kcal18g94.1g3.2g5.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%798g479kcal25.5g56.7g16g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1996g3314kcal379.3g0g199.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g898g182kcal5.4g34.1g2.7g12.6g
Basilika, tuore399g160kcal12.4g20g3.2g15.6g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g399g1357kcal99.8g0g107.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g13778kcal1169.2g630.2g732.4g89.4g
Valittu annoskoko5064g6889kcal584.6g315.1g366.2g44.7g
Annoskoko puolitettuna2532g3444kcal292.3g157.6g183.1g22.4g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159