Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 153g105kcal22.1g0g1.7g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)175g178kcal1.6g4.2g17.1g0g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g61g14kcal1g2g0.2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g20g6.9kcal0.1g1.6g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g13g19kcal0.8g4.1g0g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g773kcal52.8g40.4g43.6g3g
Valittu annoskoko508g387kcal26.4g20.2g21.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna254g193kcal13.2g10.1g10.9g0.8g
Arvot/100g100g76kcal5.2g4g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027