Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g125g354kcal5.7g39.2g18.9g6.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g75g131kcal18.8g0.4g6.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow50g90kcal0.3g2.9g8.5g0g
Pesto Rosso, Barilla25g83kcal1g3g7.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Basilika, tuore7.5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g25g73kcal8.3g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1546kcal71g107g93.2g20g
Valittu annoskoko508g773kcal35.5g53.5g46.6g10g
Annoskoko puolitettuna254g387kcal17.8g26.8g23.3g5g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058