Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g131g223kcal24.9g0g13.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g109g131kcal3.7g3.9g10.9g0g
Kantarelli 44g7.6kcal0.8g0.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g836kcal62.2g26.2g49.6g7.6g
Valittu annoskoko508g418kcal31.1g13.1g24.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna254g209kcal15.6g6.6g12.4g1.9g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993