Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g146g88kcal14.6g6.3g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.3g61.3g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Mantelilastu (A la meira)58g350kcal14g3.8g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g2397kcal96.2g31.6g212.8g0g
Valittu annoskoko507g1198kcal48.1g15.8g106.4g0g
Annoskoko puolitettuna254g599kcal24.1g7.9g53.2g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231