Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa195g33kcal0.8g4.9g1.2g1.4g
Tomaatti 78g18kcal0.4g2.7g0.2g1.1g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g39g24kcal4.3g1.5g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g97g29kcal1g5.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g78g132kcal14.8g0g7.8g0g
Lihaliemikuutio Kania3.1g7.1kcal0.3g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g496kcal43.6g32.2g20g6.6g
Valittu annoskoko507g248kcal21.8g16.1g10g3.3g
Annoskoko puolitettuna254g124kcal10.9g8.1g5g1.7g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391