Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha167g300kcal30g0g20g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto34g96kcal6.5g0g7.5g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka21g5.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)208g63kcal2.1g8.3g0.8g0.4g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g23g83kcal6.4g0.5g6.2g0g
Ketsuppi, Pirkka13g13kcal0.1g3.1g0g0.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g8.3g18kcal0.5g2.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g1250kcal92.6g33.8g79.6g2.8g
Valittu annoskoko508g625kcal46.3g16.9g39.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna254g313kcal23.2g8.5g19.9g0.7g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340716