Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 197g76kcal2g13.6g0.4g4.9g
Nauris 39g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton26g42kcal2.1g1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1015g475kcal10.4g37.4g29g12.6g
Valittu annoskoko508g238kcal5.2g18.7g14.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna254g119kcal2.6g9.4g7.3g3.2g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566