Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi600g2160kcal300g216g6g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g600g2244kcal0g582g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1200g4200kcal168g768g37.2g66g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1.1g23.9g1.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g15g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl390g2496kcal54.6g13.3g245.7g0g
Rusina 360g1053kcal10.1g216.4g1.8g34.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl600g5400kcal0g0g600g0g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10140g35942kcal1083.4g3744.6g1798g219.2g
Valittu annoskoko5070g17971kcal541.7g1872.3g899g109.6g
Annoskoko puolitettuna2535g8986kcal270.9g936.2g449.5g54.8g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405