Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1068g1031kcal32.1g209.2g3.4g10.6g
Paistijauheliha 10%1068g1815kcal213.6g0g106.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g667g1869kcal126.8g0.2g146.8g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Maito, Kevyt2136g982kcal68.3g102.5g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10144g11467kcal885g636.6g578.6g25.8g
Valittu annoskoko5072g5733kcal442.5g318.3g289.3g12.9g
Annoskoko puolitettuna2536g2867kcal221.3g159.2g144.7g6.5g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598