Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Kasvisliemikuutio 52g158kcal4.9g7g12.2g0.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Aurajuusto400g1360kcal80g0g116g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10144g4798kcal256g151.2g325.2g101g
Valittu annoskoko5072g2399kcal128g75.6g162.6g50.5g
Annoskoko puolitettuna2536g1200kcal64g37.8g81.3g25.3g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251