Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)51g282kcal0.5g0.5g30.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai522g1826kcal62.6g370.3g11g15.6g
Sokeri339g1377kcal0g338.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu922g1161kcal101.4g2.8g82.9g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus240g768kcal26.4g153.6g3.8g19.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3002g991kcal99.1g147.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10150g12808kcal580g2026.4g256.8g69.6g
Valittu annoskoko5075g6404kcal290g1013.2g128.4g34.8g
Annoskoko puolitettuna2538g3202kcal145g506.6g64.2g17.4g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230