Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1998g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 719g492kcal103.9g0g7.9g0g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Bambunverso 280g37kcal4.2g2g0.6g3.9g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g200g338kcal3.4g18.6g28g0g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g30g75kcal1.8g12.6g1.8g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Kookoskerma, kara400g999kcal18.4g5.2g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g4708kcal299g160.2g307g51.4g
Valittu annoskoko5076g2354kcal149.5g80.1g153.5g25.7g
Annoskoko puolitettuna2538g1177kcal74.8g40.1g76.8g12.9g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768