Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 378g75kcal2.6g11.3g0.4g6.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1260g2092kcal239.4g0g126g0g
Sipuli 540g163kcal6.8g25.9g1.1g9.2g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Voi 36g261kcal0.4g0.1g29.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl36g90kcal4.3g0.5g7.9g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g1350g675kcal20.2g98.5g17.5g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g720g187kcal8.6g28.1g1.4g13.7g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10152g7334kcal572g379.2g368g62g
Valittu annoskoko5076g3667kcal286g189.6g184g31g
Annoskoko puolitettuna2538g1834kcal143g94.8g92g15.5g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484